Over mij

In mijn werk staan mensen centraal. Ik stimuleer mensen om zelf het heft weer in handen te nemen, hun eigen toekomst vorm te geven. Ik werk oplossingsgericht en motiveer om het beste uit jezelf en/of elkaar te halen. Daarin probeer ik om vanuit betrokkenheid hulp te bieden en inzichten aan te dragen.

Werkwijze

In Mediation en Coaching komt al mijn kennis en ervaring tezamen. Ik kijk daarbij liever naar de toekomst dan naar het verleden. Immers, op het verleden heb je geen invloed, maar op de toekomst wel. Kennis en ervaring uit het verleden kun je meenemen. Maar je kunt ze ook loslaten. Standvastig in de doelen, maar flexibel in de middelen.

Mijn achtergrond

Ik ben opgeleid in de geestelijke gezondheidszorg. Daarin heb ik jaren ervaring. Vervolgens werd ik stafmedewerker bij het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers. Ik deed opleidingen Hoger Personeelsmanagement, Groepsdynamica, Teamontwikkeling en Mediation. Uiteindelijk rondde ik de opleiding Familie Mediation af.

Ik ben MFN Register Mediator. Ik ben ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand waardoor gesubsidieerde rechtsbijstand mogelijk is. Ik kan o.a. ingeschakeld worden door het Juridisch Loket en de Rechtbank.

STEEK ENERGIE IN DE OPLOSSING IN PLAATS VAN IN HET CONFLICT.

CONTACT