Mediation Coaching Drenthe

Werkt met mensen, voor mensen, aan mensen. In een combinatie van bemiddeling en begeleiding. In het behalen van zelfgekozen doelen. Gericht op groei, vooruitgang en oplossing. Immers, problemen kosten energie, terwijl oplossingen energie opleveren. Daarin vinden we een weg of maken we er een.

Ik ben Anita Fronczek

Ik werk persoonlijk, betrokken en oplossingsgericht. Ik kijk eerder naar de toekomst dan naar het verleden en naar oplossingen voor problemen. Ik luister naar wat écht gezegd wordt. Ik kijk naar de vraag achter de vraag en het probleem achter het probleem. Wat is belangrijk? Wat zijn de verlangens? Wat wil men bereiken?

“Als je op zoek bent naar de persoon die je leven kan
veranderen kijk dan eens in de spiegel.”

Mijn werkgebied

Mediation Coaching Drenthe werkt voornamelijk in Groningen en Drenthe. Op kantoor in Zuidlaren, bij u thuis, op het werk of in de natuur. Afspraken vinden plaats tijdens kantooruren en avonduren.

OVER MIJ

In mijn werk staan mensen centraal. Ik stimuleer mensen om zelf het heft weer in handen te nemen, hun eigen toekomst vorm te geven.

LEES MEER

MEDIATION

De mediator is in feite een gespreksleider, een procesbegeleider. Mediators kunnen geen beslissingen forceren of resultaten afdwingen.

LEES MEER

COACHING

De coach is een persoonlijke begeleider die samen met u aan de slag gaat. Aan de hand van een persoonlijk probleem of een persoonlijk doel.

LEES MEER

STEEK ENERGIE IN DE OPLOSSING IN PLAATS VAN IN HET CONFLICT.

CONTACT